Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Bodo Zmaji uspešni tudi v prvenstvu?

Pred nami je nov (deževni) vikend in upajmo, da vreme ne bo prehudo krojilo devetega kroga prvenstva. Zlasti zanimivo bo tokrat v Domžalah, kamor prihaja Maribor in v Kranju, kamor prihaja ranjena Olimpija.
Novo Bonifiko pospešeno gradijo in ob odprtju bo to en lepših športnih objektov v državi, do takrat pa se bodo navijači Kanarčkov morali zadovoljiti z “domačimi” tekmami v Novi Gorici. Tokrat v goste prihaja Nafta, ki je trdno zasidrana na tretjem mestu in ki tako dolge poti (iz Lendave) ne bo opravila, da bi bila poražena. Koper igra spremenljivo in je dovolj dober, da zmaga. Možni so vsi trije izidi.
Rudar je v prejšnjem krogu v Lendavi izvedel pravi mali čudež in se izvlekel praktično iz izgubljenega položaja, kar je ekipi gotovo dalo dodatno samozavest pred novimi prvenstvenimi boji. To bo tokrat na svoji koži občutila Gorica, ki ji ne pripisujem prav velikih možnosti za uspeh.
Derbi kroga bo tokrat v Domžalah, kjer bodo domači skušali izkoristiti nekoliko slabšo formo Vijoličastih, Mariborčani pa se s takim scenarijem najbrž ne bodo strinjali in bodo šli v tekmo s ciljem, da zopet zasedejo prvo mesto na lestvici.
V nedeljo nas na novem stadionu v Ajdovščini čaka tekma med Primorjem in Celjem, katere izid je precej negotov, še bolj zanimiva pa bo tekma v Kranju, ki gosti Olimpijo. Zmaji so v torek v pokalu končno zmagali in napočil je trenutek tudi za zmago v prvenstvu. Zeleni igrajo bolje, kot to kažejo rezultati, a nogomet se v prvi vrsti igra za gole in točke in upam, da se Ljubljančani tega zavedajo.

Dodaj komentar

*