Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor “le”remiziral

Osmi krog prvenstva sta zaznamovala “le” remi Maribora v Ljudskem vrtu in nov poraz Olimpije, za katerega se lahko Zmaji predvsem zahvalijo svoji navijaški skupini.
Gorica je z veliko truda premagala Triglav, ki se je zopet predstavil kot zelo žilav nasprotnik, ki počasi postaja pravi prvoligaš.
Očitno je reprezentančni premor pustil določene posledice pri vijolični ekipi, ki se je morala pošteno potruditi za točko proti Primorju. Gotovo se pozna tudi odsotnost Iličiča in Bačinoviča, ki bi ju pogrešala še kakšna kvalitetnejša ekipa od Maribora.
Koper je vodil v Celju, nato pa podobno kot v Velenju popustil in domačim dovolil preobrat.
V Lendavi so gledalci pod reflektorji gledali pravi triler, ko so domači v prvem delu zabili tri gole in že vknjižili novo zmago, s tem pa se niso strinjali Prašnikar in njegovi varovanci in izid uspeli izenačiti. Velenjčani so tako prekinili niz porazov in napovedali lepše čase.
“Spektakel” v Stožicah je trajal do uvodnega dela drugega polčasa, ko so Green Dragonsi nenadoma uprizorili pravo baklado, kar je Zmaje vrglo iz tira, dobili so gol in se do konca niso uspeli več zbrati za morebitno izenačenje. Dragonsi trenutno bijejo “sveto” vojno z upravo, se torej bolj ukvarjajo s politiko kot z nogometom in trenutno ekipi ne koristijo prav dosti. Upam, da bodo tudi sami prišli do te ugotovitve, sicer Olimpiji grozi izpad iz Lige.

Dodaj komentar

*