Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Olimpiji ne bi pomagala niti Maracana

6. krog je za nami. Olimpija je spet razočarala svoje navijače, Domžale in Nafta nadaljujeta v uspešnem slogu, za Maribor pa je sploh škoda izgubljati besede.
Vijoličasti namreč nadaljujejo v šampionskem slogu in kar se mene tiče, takoj podpišem, da bodo prvaki. Gole sta že v začetku zabila novopečeni član serie A Iličič in pa druga investicija Berič. Vijoličasti so nato tekmo le še rutinsko pripeljali do konca in Celjani niso imeli nobenih možnosti.
V Stožicah se je zbralo rekordno število gledalcev na tekmah v Ljubljani v zadnjih letih, pa vse to z(m)ajčkom ni prav nič pomagalo. Zabeležili so nov zaslužen poraz in znova razočarali svoje zveste pristaše. Trenutno v klubu najbolj rabijo eno osebo z mednarodnimi izkušnjami, ki bi bila zadosti trmasta in neodvisna, da bi zeleni voz peljala naprej. To je v Mariboru Zahovič, v Ljubljani bi bil lahko Katanec, ki pa mu najbrž kaj takega niti slučajno ne pade na pamet. Tako pa bodo nesposobni funkcionarji v klubu še naprej “flikali” trenersko in direktorsko mesto s poceni kvazistrokovnjaki. Treba bi bilo narediti carski rez in zamenjati veliko število ljudi v klubu, če želijo imeti v Olimpiji boljše čase.
Domžale so presenetljivo slavile v Velenju, saj je Rudar zelo negostoljuben domačin. Po tem, kar se je dogajalo na igrišču, pa je bila zmaga gostov popolnoma zaslužena.
Nafta je z mnogo prelitega znoja uspela na pleča položiti še drugega novinca z enakim rezultatom kot prvega in nadaljuje z borbo za sam vrh.
Pravo dramo pa smo videli v Novi Gorici, kjer so domačini slavili proti Primorju, ki tako nadaljuje serijo zelo dobrih iger, ki pa niso kronane z uspešnim rezultatom.

Dodaj komentar

*