Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Ali Stožice prinašajo lepše čase?

Jutri in v nedeljo bo odigran 6. krog prvenstva. Tokrat bo verjetno največ pozornosti ljubiteljev nogometa pritegnil debi Olimpije na stadionu v Stožicah, kamor prihaja prvak Koper. Zeleno-beli krvavo potrebujejo točke, zato bo “le” remi verjetno premalo, če pa je zmaga trenutne Olimpije proti trenutnemu Kopru realnost, bomo videli v nedeljo zvečer.
Nafta je velik favorit proti Triglavu, se je pa doma precej namučila že proti drugemu novincu Primorju, tako da je ne čaka nič kaj lahko delo.
Tako Gorici kot tudi Primorju bi točke še kako prišle prav, zato se bo jutri v severno-primorskem derbiju kadilo in iskrilo. Možni so vsi trije izidi.
Rudar gosti Domžale, obe ekipi sta med boljšimi v ligi, zato se nam obeta kvaliteten in zanimiv nogomet. Rudar doma težko izgublja, izid bo verjetno neodločen.
V nedeljo zvečer pa se nam obeta še en spektakel: Maribor proti Celju. Gre za staro športno rivalstvo, zmagal pa bo verjetno tekmec vijoličaste barve, razen če ga poraz proti Palermu ni prehudo prizadel.

Dodaj komentar

*