Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Začelo se bo

Prejšnje prvenstvo se je s slavjem Celjanov pred kratkim končalo, na sporedu pa je že 1.krog novega. Komu bo športna sreča (poleg znanja) naklonjena tokrat?

Zelo zanimivo bo v Sežani, kamor prihaja povratnik Koper. Igralci Tabora, ki so v prejšnjem prvenstvu pod taktirko Camoranesija večkrat navdušili ljubitelje nogometa “na sončni strani Alp”so v tem primorskem spopadu gotovo favoriti. Koprčani bodo nekaj krogov pač plačevali prvoligaško šolnino, lahko pa presenetijo že tokrat, kar pravzaprav niti ne bi bilo veliko presenečenje.

Domžalčani, ki so se spomladi in v začetku poletja igrali z živci svojih pristašev in se na koncu uspešno izvlekli, gostijo igralce Brava. Igralci iz Spodnje Šiške so bili hit nadaljevanja prejšnjega prvenstva, saj so s svojo poletnostjo in modernim nogometom nizali uspeh za uspehom. Nekaj igralcev je odšlo (Matko, Baturina…) in videli bomo, kako se bo to poznalo na igrišču.

Prava poslastica bo danes (sobota) zvečer saj bo v Areni Petrol derbi med Celjem in Muro. Celjani navdušujejo tudi v kvalifikacijah za Ligo prvakov, Mura pa gre tako ali tako vsako tekmo na zmago, tako da nas čaka kvalitetno srečanje, pri čemer so domači po moje vendarle v rahli prednosti zlasti zaradi svoje trenutne samozavesti.

V Mariboru se bosta pomerila domačin in Aluminij, zmaga pa bo najverjetneje ostala doma.

Tekma med Olimpijo in Gorico je bila preložena.

Dodaj komentar

*