Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Olimpija zanesljivo

V 26. krogu je vodeča Olimpija zmagala in uspela obdržati točkovni naskok pred tekmeci.

Kot že rečeno, so Zmaji v Sežani slavili, zmaga pa je bila dosežena laže od pričakovanj. Domači so začeli bolje, a niso uspeli zadeti, to pa je iz enajstmetrovke storila Olimpija. V drugem delu so gostje uspešno kontrolirali dogodke na igrišču, v 64. minuti pa smo videli najlepši trenutek srečanja, ko je mladi Ostrc “snel pajčevino” z levega zgornjega kota domačega gola. Pravi Evrogol! Do konca se zeleno-beli niso preveč trudili v napadu, pa vendarle preko Menala še enkrat zadeli in tekma je bila odločena.

V Domžalah smo spremljali zanimivo in borbeno srečanje, v katerem so slavili Mariborčani. Obe ekipi sta se zavedali pomembnosti tekme. Gostje so napadali, domači pa so zaprli vse dohode do svojih vrat in prvi polčas je minil brez priložnosti. Nato pa so v drugem domači presenetljivo povedli, Vijoličasti pa z enajstmetrovko izenačili. To je bil po moje tudi ključni trenutek, saj so Domžalčani ostali z desetimi igralci in po vodillnem golu se je tehtnica prevesila na stran Maribora. Zelo pomemben je bil tudi vstop Amirja Derviševiča, saj je nato gostujoča igra stekla oz. postala bolj povezana.

Mura je na gostovanju pri Aluminiju dokazala, da gre za zelo ambiciozno ekipo, ki bo v vsakem srečanju iskala pot do zmage. Domačim se je premor zelo poznal, saj niso bili na nivoju jesenskih predstav, kar pa ne zmanjšuje uspeha gostov, ki so zabeležili popoln izkupiček.

Celjani so mnogo teže, kot je bilo pričakovati, strli odpor žilavih Velenjčanov, ki so se odločili čim draže prodati svojo kožo.

V Spodnji Šiški sta se udarila Bravo in Triglav. Spremljali smo enakovredno srečanje, na koncu pa so bili konkretnejši Ljubljančani.

Dodaj komentar

*