Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Nov začetek

Po koncu epidemije s koronavirusom se s 26. krogom prvenstvo nadaljuje. Dvomesečen premor je gotovo pustil posledice in vprašanje je, v kakšni formi so posamezne ekipe.

Vodilna Olimpija gostuje v Sežani. Igralci Tabora so zlasti doma že večkrat presenetili na papirju močnejša moštva in tudi Olimpija na Primorsko ne odhaja na izlet, ampak se bo morala za uspeh pošteno potruditi. Realno naj bi vendarle ostala neporažena.

Prava poslastica bo v nedeljo zvečer v Domžalah, kamor prihaja Maribor. Štajerci se še niso odrekli šampionskih apetitov, videli pa bomo nov Maribor, z novim trenerjem. Domžalčani imajo druge skrbi, saj so predzadnji oz. najniže v zadnjih letih in s tem položajem gotovo ne morejo biti zadovoljni. Čaka nas zanimivo srečanje, v katerem so gostje vendarle favoriti, a bodo domači skušali drago prodati svojo kožo.

Aluminij gosti Muro. Gre za dve enakovredni ekipi, ki imata evropske ambicije. Aluminij bo skušal zadržati visoko tretje mesto na lestvici, Muraši pa tudi želijo više od petega mesta in bodo šli na zmago. Domača obramba, ki se je že večkrat izkazala, bo na veliki preizkušnji, napad pa bo čakal na protinapade.

Celjani bodo verjetno zanesljivo ugnali Rudar, ki je praktično že drugoligaš, saj se v nogometu čudeži zelo redko dogajajo, v Ljubljani pa se bosta udarila Bravo in Triglav, ki se tudi nahajata v “nevarnem območju” izpada.

 

Dodaj komentar

*