Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Aluminij ne popušča

V 10. krogu je vodeči dvojec (Olimpija in Aluminij) zmagal, proti vrhu se vzpenja tuudi Maribor, “k sebi” pa prihajajo Domžalčani.

Igralci Aluminija so že v prve pol ure zabili dva gola in gostje iz Sežane se niso več uspeli vrniti v tekmo. V drugem delu je v sežansko mrežo padel še en gol in barka Tabora  se je dokončno potopila.

Olimpija je v mestnem derbiju v Stožicah s pravim evrogolom Čekičija že zgodaj povedla, nato pa kmalu zabila še dva gola. Tekma je bila tako praktično odločena saj so igralci Brava v drugem delu z golom Mensaha uspeli le omiliti visok poraz. Zmaji so do treh točk prišli laže od pričakovanega, treba pa jih je pohvaliti, saj je bil njihov pristop drugačen kot na prejšnjih tekmah.

Maribor je v Kranju prišel do zanesljive zmage, ki praktično ni bila ogrožena. Domači so sicer pokazali zobe, ko so v začetku drugega polčasa izenačili, a so stvari kasneje prišle na svoje mesto. Zmagovalni niz Štajercev se nadaljuje in počasi prihajajo v pravo formo.

Mura in Celje sta v Fazaneriji odigrala enakovredno srečanje, na koncu pa so se bolj veselili domači, saj je Maroša zadel iz enajtmetrovke po neumnem prekršku Travnerja nad Bobičancem.

Domžale se počasi pobirajo. Rumeni so nadigrali Rudar in to v Velenju, povedli s tremi goli, nato pa so domači zaigrali bolje, a se porazu niso mogli izogniti.

Dodaj komentar

*