Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Derbi v Ljudskem vrtu

Po razburljivih dogodkih v zvezi z reprezentanco je zdaj na sporedu 9. krog Prve lige. Derbi kroga bo v Mariboru, kamor prihaja vodilni Aluminij.

Le malokdo bi pred začetkom prvenstva prognoziral, da bo klub iz Kidričevega po osmih krogih vodil na lestvici. Vsak, ki pa je imel možnost gledati kakšno njihovo tekmo, pa se je lahko prepričal, da to ni nobeno presenečenje. Čvrsta obramba in učinkoviti protinapadi so recept za katerega dosedaj še noben ni našel rešitve. Gotovo bo to poskušal Maribor, ki pa bo tudi imel težko delo. Poraja se torej vprašanje, ali bo Aluminij preživel tudi Ljudski vrt, kar seveda ne bi bilo nič nerealnega.

Olimpija bo doma gostila Celje, ki v zadnjih srečanjih s svojo učinkovitostjo naravnost blesti. Olimpija je v svoji igri nekoliko padla, a je še vedno dovolj kvalitetna za nove tri točke, Celjani pa so bili v Ljubljani vedno zelo motivirani, kar bo Zmajem zelo otežilo delo.

Triglav gosti Domžalčane. Videli bomo, kakšne posledice bo na domžalskih igralcih pustila menjava trenerja. Če jih bo to “zbudilo,”so v tekmi favoriti, saj so Kranjčani padli v formi in so le senca ekipe z začetka prvenstva.

Rudar gosti Bravo, ki bi eventuelno lahko prišel vsaj do točke, Mura pa bo najverjetneje boljša od Sežancev.

Dodaj komentar

*