Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Aluminij šampionsko

V dosedanjih krogih sem v komentarjih kroga največ pozornosti ponavadi namenjal Mariboru in Olimpiji, tokrat pa temu ne bo tako. V 8. krogu bom izpostavil igralce Aluminija, ki vodijo na lestvici in ki so po igri in rezultatih v tem trenutku verjetno najboljša ekipa v državi. Neprobojna obramba in ubijalski in učinkoviti protinapadi so zaščitni znak ekipe iz Kidričevega, ki po igri spominja na italijansko reprezentanco, ki je 1982 osvojila naslov svetovnih prvakov.

Tokrat je bila žrtev Mura, ki se je podobno kot pred kratkim Olimpija nemočno zaganjala v domači obrambni zid, po osvojeni žogi pa so rdeči hitro prehajali pred gostujoči gol, ki je bil v stalni nevarnosti še posebej v drugem polčasu.

Po reprezentančnem premoru bo Aluminij gostoval v Ljudskem vrtu, ki bo pravi pokazatelj, kako visoko lahko seže. Jesenski naslov niti ni taka nemogoča misija.

Olimpija v Sežani z igro ni prepričala, igrala je ravno toliko dobro, kot je bilo dovolj za zmago. Trenutno se pa v Zmajevem gnezdu več dogaja izven igrišča, saj je poleg Suljiča še nekaj fantov na izhodnih vratih.

Maribor je v Domžalah zgodaj povedel, nato pa do konca zadržal minimalno vodstvo. Sodnik Jug je razveljavil kar tri domače gole, ki se s tem ravno niso strinjali.

Celje je doma “povozilo” Rudar, Bravo pa je bil doma v enakovredni tekmi boljši od Triglava.

Dodaj komentar

*