Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Prepričljiva zmaga Maribora

V Ljudskem vrtu je trener Brava Grabič postavil zelo neumno taktiko, saj je začel zelo ofenzivno in to kar s štirimi napadalci. Prej ali slej je bilo jasno, da ta taktika ne bo “pila vode” in domači so že v prvem zabili enega, do konca pa še tri gole. Ta izdatna zmaga jim bo vlila prepotrebno samozavest za povratno tekmo z Ludogorcem. Vsi stiskamo pesti za nov velik uspeh Vijoličastih.

Olimpiji počasi pohaja sapa. Poraz proti Aluminiju je Zmaje očitno precej prizadel in proti Muri so zaigrali neprepričljivo, predvsem pa je v napadu manjkala prodornost, ki jih je krasila v začetnih krogih. Mura je igrala zelo gibljivo v obrambi in zapirala zlasti Menala in Saviča na krilih, stalno pa je prežala na protinapade. Iz enega od njih je v drugem delu tudi povedla. Nato pa je sledila velika napake soboške obrambe, ki je domačim dobesedno poklonila izenačenje.

V Kranju so Celjani presenetljivo prav “povozili” Orle, ki so bili v nedeljo bolj podobni zajcem in niso več niti senca ekipe, ki je na začetku prvenstva navduševala ljubitelje nogometa na sončni strani Alp.

Velenjčani so remizirali s Sežančani, tekma med Domžalami in Aluminijem pa je bila zaradi slabega vremena preložena.

Dodaj komentar

*