Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Začelo se bo

Po zimskem premoru se bo nadaljeval nogometni ples na slovenskih zelenicah. Zopet nas čaka obilica zanimivih in kvalitenih obračunov.

Zelo vroče bo v Ljudskem vrtu, kamor prihaja Mura, ki jo je jeseni Mariborčanom pošteno zagodla. Domači si želijo nov naslov prvaka, zato doma ne bodo oddali veliko točk, Muraši pa lahko z borbenostjo in nepopustljivostjo (kar je jeseni v Stožicah doživela Olimpija) pripravijo novo presrenečenje. Vijoličasti so favoriti, a tudi neodločen izid bi bil realen.

Olimpija gostuje v Krškem. Oboji krvavo potrebujejop točke: Krčani v boju za obstanek, Ljubljančani za naslov prvaka. Kvaliteta je na strani gostov, a menim da bodo odločale druge vrline, predvsem želja po zmagi in novih dragocenih točkah.

Celjani gostijo Gorico. Jeseni so bili boljše moštvo od Primorcev, kar kaže tudi položaj na lestvici, a Goričani lahko s svojim taktičnim pristopom še zlasti na gostovanjih presenetijo vsakogar.

Domžalčani so velik favorit v spopadu z Rudarjem in tri točke bodo ostale ob Kamniški bistrici.

Aluminij, ki je bil ob Muri veliki hit jeseni, tokrat gostuje v Kranju. Domači se rešujejo pred izpadom, zato bodo storili vse za uspešen rezultat, gostje pa imajo seveda svojo računico.

Dodaj komentar

*

Koledar objav
February 2019
M T W T F S S
« Dec   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728