Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Zmaji sami na vrhu

V 8. krogu se je z zmago v Krškem po spodrsljaju Maribora s Celjani Olimpija znašla sama na vrhu lestvice.

Zmaji so zelo slabo krenili v tekmo. Verjetno so mislili, da bo zmaga prišla sama od sebe, kar so Krčani izkoristili in zasluženo dobili prvi polčas. V odmoru je trener Biščan gotovo nekoliko “povzdignil glas” in na igrišče je pritekla neka nova Olimpija, ki je bila odločena, da tekmo  zmagovito privede do konca. S takim pristopom rezultat ni mogel izostati in s tremi goli v domači mreži je zmaga odšla v Ljubljano.

“Šok terapija” oz. menjava trenerja na celjski klopi je očitno zalegla, saj so varovanci Dušana Kosiča v Ljudskem vrtu zaigrali kot prerojeni, bili Mariborčanom popolnoma enakovredni in zasluženo osvojili točko. Treba pa je povedati, da Vijoličasti v sredo pričnejo z Ligo Prvakov in najbrž so bili mnogi igralci z mislimi že na tekmi s Spartakom. To pa seveda ne zmanjšuje velikega uspeha Celjanov.

Triglav je v Domžalah v 22. minuti izenačil, nato pa smo gledali samo eno ekipo. Domžalčani so namreč “stopili na plin” in še s petimi zadetki do vrha napolnili gostujočo mrežo.

Rudar še išče pravo formo. Pušnik je zamenjal pol ekipe, a to ni kaj prida pomagalo in Velenjčani so z Aluminijem le remizirali.

Ankaran je nov dokaz, kakšna velikanska razlika je med prvo in drugo ligo, saj so proti Gorici izgubili, v 8 krogih pa osvojili le dve točki. Očitno se ponavlja lanska usoda Radomeljčanov.

 

Dodaj komentar

*

Koledar objav
September 2017
M T W T F S S
« Aug   Oct »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930