Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Derbi brez zmagovalca

Odigran je bil prvi veliki derbi v novi sezoni. V Stožicah je 12.000 gledalcev ustvarilo sijajno kuliso za spektakel, končalo pa se je brez zmagovalca. V prvem delu je več napadala Olimpija, a so Mariborčani zaprli vse dostope do svojega gola. V drugem polčasu pa so gostje zaigrali bolj napadalno, izpeljali nekaj nevarnih napadov, mreža domačih pa se tudi ni zatresla. Kot v večini dosedanjih derbijev smo gledali taktičen boj, pri čemer so Mariborčani Olimpiji preprečili prevlado na sredini igrišča in rezultat brez golov je posledica dogajanja na igrišču.

V Krškem je domačim proti favoriziranim Domćalčanom uspelo praktično nemogoče, saj so po zaostanku z 1:2 z veliko borbenostjo do konca preokrenili rezultat in zasluženo zmagali.

Novogoričani so ob samem koncu tekme uspeli streti odpor Velenjčanov. Sicer pa smo spremljali enakovredno tekmo in točke bi šle lahko tudi v Velenje.

V Celju so domači visoko premagali Ankaran, a je rezultat previsok glede na dogodke na igrišču, Aluminij pa je doma s težavo premagal Triglav.

Dodaj komentar

*