Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon 20. krog

Pred nami je 20. krog. Vodilni Maribor doma gosti Rudar, Olimpija pa gre v goste k Radomljam.

Mariborčani so našli zmagovito formulo, beležijo uspeh za uspehom in z Rudarjem v Ljudskem vrtu bo najbrž podobno. Velenjčani bodo sicer trd oreh, a zmaga domačih najverjetneje ne bo vprašljiva.

Olimpija se bo v Domžalah pomerila z Radomeljčani, ki so v prejšnjem krogu presenetili prav Domžalčane. Radomlje bodo gotovo naslednje leto spet nastopali v drugi ligi, do takrat pa bodo skušali sneti kakšen “prvoligaški skalp”. Olimpija krvavo potrebuje tri točke, če želi obdržati priključek z Mariborom, zato bo od prvega sodnikovega žvižga krenila v napad. Domači se bodo branili in prežali na protinapade, vprašanje pa je, koliko časa bodo zdržali.

Celjani gostijo Novogoričane. V prejšnjem krogu so rumeno-modri nesrečno izgubili v Ljubljani in bodo skušali to popraviti proti Vrtnicam, s katerimi imajo enako število točk na lestvici. Obločale bodo malenkosti in dnevna forma.

Odigrani bosta še dve tekmi: Krčani gostijo Domžalčane, ki so v prejšnjem krogu razočarale svoje navijače (poraz z Radomljami) in na Bonifiki, kjer bodo domači proti Aluminiju skušali popraviti dosedanji bled vtis.

Dodaj komentar

*