Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Zmaji s težavo

Po drugem krogu sta se Olimpija in Maribor že zavihtela na prvi dve mesti in podobno bo skozi celo prvenstvo.

Olimpija je v Domžalah igrala z Radomljami in se zelo namučila za drugo zmago. Zeleno-beli se zaradi novih igralcev očitno še uigravajo in rabijo prvi polčas, da “zložijo kocke”, nato pa v drugem polčasu prikažejo mnogo boljšo igro. Enako se je zgodilo tudi v Evropi proti Slovakom. Zmaji so preko Zajca zadeli in tekma je bila bolj ali manj dobljena, saj Radomeljčani niso bili dovolj kvalitetni za izenačenje.

Maribor je po evropskem uspehu dobil krila in proti Rudarju zaigral zelo všečno in kombinatorno. Gol je že v prvem delu dolgo visel v zraku in ko ga je Sunny zabil, se je velenjska barka počasi začela potapljati. Skratka, vijoličasti so na dobri poti in ni izključen nov veliki evropski uspeh (Liga Evropa).

Krčani so bili proti Domžalam zelo motivirani, šli so “z glavo na kopačko” in na koncu se jim je trud obrestoval, saj so remizirali s favoriziranim nasprotnikom, ki se tudi spogleduje z evropsko Ligo.

Tudi Koper na Bonifiki dolgo ni mogel streti odpora Aluminija, vstop Pučka in Štromajerja pa je preokrenil potek tekme in domači so uspeli zmagati.

Celjani so že v petek premagali Celjane.

Dodaj komentar

*