Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Še vedno Gorica

Po odigranem 7. krogu je v vodstvu še vedno Gorica, najbližji zasledovalec pa je Olimpija, ki je spet navdušila navijače.

Goričani so tokrat strli Krško, večji del pa so opravili že v prvem polčasu, ko so zabili dva gola. Večji je bil tudi obisk, saj se je zbralo več kot tisoč gledalcev.

Po tekmi v Stožicah, kjer je Olipija povozila Celje, se mi je porajala dilema: ali je bila Olimpija tako dobra ali Celje tako slabo. Evidentno je, da so Celjani letos mnogo slabši (odhod Verbiča) in da je bila to ena njihovih najslabših predstav v Stožicah, res pa je tudi, da je Olimpija odigrala odlično ter da bi lahko zabila še več kot šest golov. Gre za neko novo Olimpijo, ki ima rep in glavo in ki na trenutke s svojimi akcijami prav navdušuje. Od posameznikov bi izpostavil Mimouna, ki je en najboljših vezistov, ki so dosedaj igrali v Prvi ligi.

Maribor se še pobira. V Velenju je igral v prvem delu zelo previdno, ob koncu tekme pa pritisnil, a se je tekma končala brez zmagovalca. Potrebno bo še nekaj časa, a vijoličasti se bodo pobrali in še vedno kot glavni favoriti krenili v boj za naslov prvaka.

Krki zaenkrat še ne gre, saj jih je tokrat na kolena spravil Koper, Zavrč in Domžale pa sta si razdelila po točko.

Dodaj komentar

*