Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor “moral” zmagati

Čeprav je bolj udarna vest po odigranem 2. krogu vodstvo Krškega na lestvici (ki bo najbrž kratkotrajno), bi izpostavil zmago Maribora v Domžalah po vse težavah Štajercev, s katerimi so se ubadali po izpadu iz Evrope.

Maribor je v prvem delu vršil pritisk in preko Tavaresa uspel zadeti, v drugem pa je rutinsko zaprl vse dostope do svojega gola, tako da domači praktično niso imeli izrazite priložnosti.

Olimpija je bila proti Zavrču boljši nasprotnik, a ni uspela zabiti gola in tekma se je končala brez zmagovalca. Zmaji so spet prikazali všečno in kvalitetno igro, žal pa so bili pred golom Zavrčanov premalo natančni. Videli bomo, če bodo do sobote, ko v Stožice prihajajo Domžale, namestili “merilne aparate”.

Krško nadaljuje s sijajnim začetkom sezone. Tokrat je padel Koper, domači pa so gol zabili v prvem, v drugem pa uspešno obdržali prednost in zasluženo zabeležili drugo prvoligaško zmago.

Gorica je prebrodila poraz v Sožicah in uspela premagati Velenjčane, ki po pričakovanju še lovijo pravo formo (podobno je bilo tudi v prejšnjih sezonah).

Krka bi v Celju kmalu presenetila domačine, ki so šele v sodnikovem podaljšku uspeli izenačiti.

 

Dodaj komentar

*