Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Domžale padle v Stožicah

Za nami je 18. krog. Glavna značilnost le-tega je poraz Domžal v gosteh z Olimpijo, s čimer sta najbližja zasledovalca (Maribor in Olimpija) zmanjšala prednost rumenih za tri točke.

Olimpija je bila boljša v prvem polčasu. Zmaji so zgodaj povedli, nato pa uspešno zapirali vse dostope do svojega gola, tako da si Domžalčani niso ustvarili nobene priložnosti. Nasprotno, Olimpija je zabila še drugi gol.

V drugem polčasu so gostje zaigrali na vse ali nič, ves čas silovito pritiskali na gol Ljubljančanov, a več kot enega gola jim ni uspelo doseči. Odločil je pač prvi polčas in taktična zrelost zeleno-belih v drugem.

Mariborčani so se veliko naučili iz prejšnjih tekem (ležern začetek), zato so že od začetka silovito krenili proti golu Kopra, kmalu zabili prvič, do konca pa še trikrat in zasluženo slavili. Koperčani domače zmage niti za trenutek niso ogrozili.

Goričani, ki sicer v novi sezoni delujejo neprepričljivo, so se proti Zavrču prikazali v mnogo boljši luči. Predvsem je bilo več želje in borbenosti, kar jim je na koncu tudi prineslo uspeh oz. minimalno zmago.

Rudar in Celje sta odigrala enakovredno tekmo. Rudar je odigral previdno, saj se je zavedal nevarnih celjskih protinapadov, Celjani pa so bili tudi zadovoljni s točko.

Radomeljčani po nekaj uspešnih krogih nadaljujejo črno serijo z začetka sezone. Tokrat je bila njihov krvnik ekipa Krke, ki se je veselila novih točk v boju za obstanek.

 

Dodaj komentar

*

Koledar objav
November 2014
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930