Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Domžale zmagale v Ljudskem vrtu

16. krog nam je postregel z dolgo pričakovanim srečanjem med Mariborom in Domžalami. Nekoliko presenetljivo so slavili Domžalčani.

Zgodaj so povedli, nato pa se v slogu Interja iz časa Mourinha (denimo v tekmi proti Barceloni) do konca uspešno branili in obranili. Domači so ves čas napadali in nizali priložnosti, a so bili gostje uspešnejši. So pa rumeno-modri pokazali, da niso slućajno na vrhu. Njihova disciplina je fascinantna.

Olimpija je bila proti Celju v polju boljša, Celjani pa so zabijali gole. V prvem delu enega, v začetku drugega dela drugega, Zmaji pa na to niso našli odgovora. Preveč energije so porabili za prerekanja s sodnikom, ki je dal preveč kartonov, a ni vplival na rezultat. Zeleni naj se raje ukvarjajo sami s sabo in s svojo igro.

Rudar in Gorica sta se oba znašla v nezavidljivem položaju. Odigrala sta povprečno tekmo, za gol so bili uspešnejši domači (Rudar).

Radomlje nadaljujejo s porazi. Vmes so imeli preblisk in osvojili nekaj točk (eno celo z Mariborom) zdaj pa nadaljujejo črno serijo. tokrat je bil uspešen Zavrč, kar pa je po svoje logično, saj gre za eno naših najboljših ekip.

Koper je zaigral ravno tako dobro, da je padla sicer zelo povprečna Krka.

Dodaj komentar

*