Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor klonil doma

19. krog je postregel z nekaterimi presenetljivimi izidi. Za največje presenečenje pa je gotovo poskrbel Zavrč, ki je premagal prvaka in to v Ljudskem vrtu.
Vijoličastim se je vendarle nekoliko poznala težka tekma med tednom v Kazanu, zato so delovali utrujeno, kar so gostje seveda izkoristili in krenili v srečanje zelo borbeno in pogumno in to jim je na koncu prineslo ugoden rezultat. Borba na dveh frontah se Mariborčanom pozna in podobne tekme se bodo dogajale tudi v prihodnje.
Velenjčani so v Ljubljano prišli po zmago. Tako so se tudi postavili na igrišču in do Zmajev niso pokazali prevelikega spoštovanja. Olimpiji se je gotovo poznala serija uspešnih tekem, zato so delovali utrujeno in nemočno in zasluženo so položili orožje. Kosanovičeva Olimija je gotovo uspešnejša od prejšnje, a dokazovati se je treba vedno znova in takega poraza si zeleno-beli ne bi smeli privoščiti.
Gorica je v Kranju zgodaj povedla, nakar so se domači morali bolj odpreti, gostje pa so to s pridom izkoristili in do vrha napolnili domačo mrežo.
Koperčani so taktično gotovo naša najboljša ekipa. Vanollijeva ekipa zelo uspešno dozira obdobja večje in manjše agresivnosti, napadanja in branjenja, kar se je dogajalo tudi proti Krki. Po neuspešnem prvem, so Kanarčki v drugem delu pritisnili, povedli in tekmo zmagovito pripeljali do konca.
Srečanje med Celjem in Domžalami pa je bilo prestavljeno.

Dodaj komentar

*

Koledar objav
December 2013
M T W T F S S
« Nov   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031