Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Krka presenetila Gorico

V 11. krogu je Maribor le remiziral z Rudarjem, Olimpija je ugnala Koper, presenetljivo pa je zadnja Krka ugnala tretjo Gorico.
Mariborčani so imeli zlasti v drugem polčasu proti Rudarju veliko zrelih priložnosti, žoga pa ni hotela v gol in Velenjčani so domov odnesli eno točko. V taboru prvakov očitno vendarle nekaj škripa in to bodo morali čimprej rešiti, če bodo želeli zadržati najvišjo pozicijo.
V Stožicah je Olimpija v tekmi dveh povprečnih ekip minimalno premagala Koper. Boljša ekipa kot Kanarčki bi verjetno iztržila več.
Gorica je po uspehih v zadnjih krogih doživela hladen tuš, saj je pokleknila od zadnje Krke in to doma. Goričani so najbrž mislili, da bo naskok na vrh potekal bolj gladko.
Celjani so se dokončno pobrali, saj so zasluženo premagali drugouvrščeni Zavrč in se počasi pomikajo proti sredini lestvice.
Domžalčani so vnovič dokazali, da so poleg Maribora naša najuspešnejša gostujoča ekipa. To so tokrat na svoji koži občutili Triglavani, ki so jim gostje zabili kar tri gole.

Dodaj komentar

*