Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor komaj, Olimpiji ničla

Odigran je bil prvi krog novega prvenstva. Maribor je imel nepričakovano veliko dela z Zavrčem, Olimpija pa je tudi nepričakovano doma izgubila z Rudarjem.
Novinci v prvi ligi so v Ljudskem vrtu zgodaj povedli in Mariborčani so se nato celo tekmo trudili prebiti gostujoči bunker, kar jim je v izdihljajih tekme tudi uspelo.
Olimpija ima težave, še posebej v zvezni vrsti. Močno se pozna odhod Lovrečiča, saj je Zeba drugačen tip igralca in se še ni vklopil v Olimpijino igro. Igra na sredini ne steče, napadalci pa ne dobijo uporabnih žog. To so ugotovili tudi Knapi in se postavili precej visoko, vezna linija Zmajev pa tega ni znala oz. mogla izkoristiti. Gostje so delovali mnogo bolj organizirano, pa tudi v konici so bili bolj nevarni. Zasluženo so zmagali.
Koprčani so teže, kot je bilo pričakovati, strli odpor Novomeščanov. Domači so začeli napadalno in povedli, nato pa je zobe pokazala Krka in izenačila. V drugem delu so Kanarčki spet pritisnili in vendarle uspeli zabeležiti prvo zmago.
Goričani z italijanskim pridihom so se v Kranju predstavili kot neka nova ekipa, ki bo letos konkurenčna najboljšim. To so na svoji koži občutili tudi domači, ki so imeli kaj malo možnosti za kaj več kot poraz.

Dodaj komentar

*