Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Zastrašujoča serija Olimpije

Odigran je bil 13. krog. Olimpija je vnovič slavila, prava senzacija pa se je zgodila v Kranju, kjer so domači premagali vodilni Maribor.
Olimpija s trenerjem Razdrhom sploh še ni oddala točke in to se je zgodilo tudi v tekmi z Muro, ki je bila v prvem delu sicer boljša, v drugem pa so Zmaji pritisnili in se po zaslugi dveh golov debitanta Zajca veselili novih treh točk.
Maribor je v Prvi ligi zadnjič izgubil lani v Kranju, včeraj pa se je zgodovina ponovila in Vijoličasti so gorenjsko prestolnico vnovič zapustili sklonjenih glav. Po tem spodrsljaju se je tudi znižala razlika med Štajerci in Ljubljančani na šest točk, kar je gotovo dobra napoved za veliki derbi, ki bo na sporedu po reprezentančni pavzi. Forma Olimpije se je v zadnjem času močno dvignila, Mariborčani pa so konstantno odlični (razen včeraj), tako da se omenjene tekme lahko že sedaj veselimo.
Šok terapija trenerske menjave v Kopru je zaenkrat prinesla negativni učinek, saj so domači zasluženo izgubili z Domžalčani, ki so Kanarčke “zmleli” z visokim ritmom.
V Kidričevem je bil Rudar boljši v prvem polčasu, a ni uspel zabiti gola, Aluminij pa je neučinkovitost gostov izkoristil in jih s tremi goli popolnoma potolkel.
Celjani so na Areni Petrol z Gorico zopet igrali zelo dobro, bili pa so tudi neučinkoviti, zato so se gostje po nekaj krogih “suše” lahko veselili dragocene točke.

Dodaj komentar

*