Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Petarda v Kranju

Odigran je bil 29. krog Prve lige in gotovo najbolj odmeva pet golov, ki so jih Rudarji zabili v Kranju.
Triglav je imel lepo priložnost, da se povsem približa Nafti, a so domači zaigrali preslabo, proti koncu prvega dela pa prejeli dva gola, ki sta verjetno odločila srečanje. V drugem polčasu so domači zaigrali nekoliko odločneje in uspeli rezultat znižati, več kot to pa jim ni uspelo. Do konca so nato gostje zabili še tri gole in vsega je bilo konec.
Nafta je gostovala v Mariboru, kjer ni imela nobene možnosti. Igrala se je viktorija (t.j. igra na en gol) in Lendavčani so morali kar šestkrat po žogo v svojo mrežo.
Olimpija nadaljuje s spremenljivimi spomladanskimi igrami. Tokrat je bil nasprotnik Koper, ki je v zadnjem času v odlični formi, kar je v pred kratkim skusil tudi Maribor. Primorci so od samega začetka krenili na zmago, na roko pa jim je šla tudi zgodnja Olimpijina izključitev (Kašnik). Nanizali so nekaj lepih akcij in imeli lepe priložnosti. Na drugi strani pa je imela Olimpija težave pri organiziranju igre, precej je bilo napak in nesporazumov tako v obrambi kot v napadu.
Gostje so z dobro igro nadaljevali tudi v drugem polčasu in jo uspeli kronati z zadetkom, nato pa branili doseženo v slogu bližnjih zahodnih sosedov. Olimpija je proti koncu močno pritisnila, a vsaj izenačujočega gola ni uspela zabiti.
Domžale so bile v Celju od začetka boljši tekmec in na koncu zasluženo slavile.
Zdesetkana Mura je doma z Gorico zaigrala slabše kot doslej, to pa so gostje s pridom izkoristili in v Novo Gorico odnesli vse tri točke.

Dodaj komentar

*