Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Nova priložnost za Triglav

Pred nami so velikonočni prazniki, ki pa ne bodo minili brez prvoligaškega nogometa. Na sporedu je namreč 29. krog, ki ponuja nekaj zanimivih spopadov.
Med tednom je Koper Muro zaustavil v njenem pohodu, tokrat pa Prekmurci doma gostijo Gorico in bodo gotovo storili vse za novo zmago ter ostali v igri za Evropo. Tudi Novogoričani imajo podobne ambicije in ne bodo zlahka prodali svoje kože (če jo sploh bodo).
Celje in Domžale sta trenutno približno v isti kategoriji, zato je rezultat negotov. Oboji bi si želeli zmage, zadovoljil pa bi jih tudi remi.
Triglav je v prejšnjem krogu izbojeval pomembno zmago v Lendavi in ima doma proti Rudarju novo “set žogo”, sploh če pomislimo, da Nafta igra v Mariboru. Triglavani so dobili nov zagon in ga bodo skušali vnovčiti proti Knapom.
Maribor bi moral povoziti Nafto in ob uspehu Triglava bi bila razlika pri dnu minimalna. Štajerci še niso prvaki in bodo igrali na vso moč (saj Milaničeva in Zahovičeva četa tega drugače ne zna).
Olimpija je dvakrat zapored zmagala in Prašnikar je dobil kakšen mesec miru pred uličnimi in časopisnimi kritikami, Zmaji so se verjetno malo sprostili tako, da nas v Stožicah čaka lepa predstava proti Kopru (ki je tudi v vzponu). Upam, da bo več gledalcev kot običajno in da bodo uživali v tekmi.

Dodaj komentar

*