Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Triglav se je približal Nafti

28. krog je bil odigran med tednom. Pomembno zmago v boju za dodatne kvalifikacije je izbojeval Triglav in to proti direktnemu konkurentu na njegovem igrišču. Zmago na gostovanju pa je zabeležila tudi Olimpija in sicer na vročem terenu v Celju.
Triglavani so zgodaj povedli, kar je zmedlo domače Lendavčane, ki so nato igrali slabo, tako da so Kranjčani zabili še drugi gol, Naftaši pa do konca uspeli le znižati rezultat. Sedaj je razlika med obema ekipama le še štiri točke, do konca pa še kar nekaj krogov, tako da je v boju za predzadnje mesto še vse mogoče.
Olimpija je imela doslej v Celju le malo uspeha, tako da je tokratna zmaga kar majhno presenečenje, za Zmaje pa pomeni ogromno, saj so se utrdili na drugem mestu.
Gorica in Maribor sta v Novi Gorici odigrala povprečno tekmo, ki se je “zasluženo” končala brez golov.
Mura je tokrat gostovala v Kopru, domači pa so jo dočakali na nož, zgodaj zabili dva, v drugem polčasu pa še tretji gol in Muraši so bili na kolenih. Gotovo pa si ekipa iz Prekmurja zasluži vse čestitke za dosedanje predstave v prvenstvu, tokrat pa so prišle do izraza poškodbe in kratka klop.
Domžalčani so proti Rudarju vodili celo tekmo, že vknjižili nove tri točke, a so gostje v sodnikovem podaljšku iz enajstmetrovke zasluženo izenačili.

Dodaj komentar

*