Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Nov poraz Olimpije

26. krog nam bo ostal v spominu zlasti zaradi novega poraza Olimpije v Murski Soboti, ki za Zmaje ostaja zakleta.
Olimpija je začela bolje, a priložnosti ni izkoristila. Mura je strnila vrste in uspela povesti, nato pa se do konca uspešno branila, kar tudi ni bilo težko, saj so Ljubljančani bolj ali manj jalovo napadali. Olimpija mora nujno dvigniti nivo svoje forme, sicer bo tudi drugo mesto vprašljivo.
Rezultat tekme v Ljudskem vrtu med domačini in Celjani je bil v bistvu znan že vnaprej, Vijoličasti so to potrdili na igrišču, Celje pa je zabilo edino častni gol.
Triglav je doma znova izgubil, kar ob remiju Nafte v Domžalah, zmanjšuje možnosti Kranjčanov za dodatne kvalifikacije. Koperčani so se najprej branili, nato pa prevzeli pobudo in na koncu zasluženo slavili.
Rudar je doma končno zmagal, predvsem zaradi dobrega prvega polčasa, v drugem delu pa je uspel zadržati minimalno prednost. Rezultata so bili zlasti veseli pri Olimpiji, saj je tako uspela zadržati drugo mesto.
Domžalčani so po slabem prvem pritisnili v drugem polčasu, do izraza pa je prišla predvsem odsotnost Pekiča, saj ni bilo nogometaša v rumenem, ki bi spravil žogo v gol.

Dodaj komentar

*