Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Najbolj vroče bo v Domžalah

Po reprezentančnem premoru in debiju novega selektorja bodo oči ljubiteljev nogometa znova uprte v domače prvenstvo, kjer se nam v 18. krogu obeta kar nekaj zanimivih tekem.
Po moje bo najbolj zanimivo v Domžalah, kamor prihaja Olimpija. Gre torej za nov “mini derbi”, v katerem je zmagovalca zelo težko napovedati. Domači bodo gotovo maksimalno motivirani, Ljubljančani pa si tudi ne morejo privoščiti spodrsljaja, če hočejo še vedno držati priključek za Mariborom (ki je sicer ušel na sedem točk). Odločale bodo nianse, borbenost, dnevna forma. Kvaliteta je na strani Olimpije, a to bo treba potrditi na igrišču.
Maribor v Ljudskem vrtu gosti Koperčane, ki so se po katastrofalnem začetku nekoliko pobrali, tako da zmaga domačih ni tako samoumevna, kot bi bila kakšen mesec nazaj.
Gorica odhaja v Kranj. Triglav se že bori za obstanek, zato bo napel vse sile za zmago, Goričani pa tudi želijo obdržati visok položaj na lestvici, zato bo tekma zanimiva in negotova.
Rudar po porazu proti Mariboru gosti Nafto, ki bi jo moral premagati, saj Lendavčani vendarle niso iz istega testa kot Vijoličasti.
Preostane še tekma v Murski Soboti, kjer bo Mura proti Celjanom iskala nove tri točke.

Dodaj komentar

*