Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Nafta udarila tudi v Stožicah

V 13. krogu Prve lige je bilo zlasti zanimivo v Stožicah, kjer je Nafta (kot pred dvema tednoma v Ljudskem vrtu) prikazala odlično igro in zasluženo osvojila točko.
Lendavčani so začeli izredno visoko in stalno ogrožali Džafiča, Olimpija pa je igrala nepovezano in neorganizirano, s pretiranim soliranjem posameznikov. Takemu stanju dogodkov je sledila logična posledica: zasluženo vodstvo Nafte.
V drugem polčasu so se Zmaji zbrali in zaigrali bolj organizirano in kolektivno ter uspeli izenačiti. To pa je bilo v nedeljo zvečer tudi vse, kar so bili sposobni storiti. Prvi polčas je bil za kaj več enostavno preslab.
Koper je končno zmagal, potem ko je v prvem polčasu nadigral Domžale in premoč kronal z dvema goloma.
V drugem delu so Domžalčani rezultat uspeli znižati, za izenačenje pa jim je zmanjkalo moči.
Mura in Rudar sta si razdelila točke, kar je glede na potek dogodkov najbolj realno, saj je bila igra ves čas enakovredna.
Maribor je dolgo mlel, na koncu pa le uspel zmleti Triglavane, čeprav se je kar precej poznala utrujenost s tekme proti Birminghamu.
Prava drama pa se je odigrala v Knežjem mestu, kjer so Goričani po vodstvu in boljši igri Celjanov, v samem finišu tekme rezultat uspeli preobrniti v svojo korist.

Dodaj komentar

*