Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Trenutek resnice za Koper

Pred nami je 13. krog Prve lige, v katerem bo po moje najbolj zanimivo v Kopru, kamor prihajajo Domžale.
V Kopru zvonijo nogometni alarmi, saj so Kanarčki v nezavidljivi situaciji. Tudi menjava trenerja ni prinesla željeno in rumeno-modri so še vedno trdno zasidrani na zadnjem mestu. Počasi bo treba začeti zabijati gole in nabirati točke, sicer čaka klub mučna borba za obstanek.
Nasprotnik ni ravno najbolj primeren, saj tudi Domžalčanom ne cvetijo rožice, saj so šele v zadnjem krogu po dolgem času zmagali in si ne želijo več slabih rezultatov.
V Stožice prihaja Nafta, ki je v vzponu in bo želela presenetiti Zmaje, ki jim je spodrsnilo v Novi Gorici. Olimpija je velik favorit in bliže zmagi kot gostje remiju.
Za Mariborom je evropska tekma z Birminghamom in nekaj utrujenosti se bo na tekmi s Triglavom poznalo, mislim pa, da je kvalitetna razlika še vedno velika in da bodo Vijoličasti zmagali. Morali pa bodo igrati na polno, sicer se jim lahko ponovi zgodba z Lendavčani.
Mura gosti Rudar. Obe ekipi sta v formi in možni so vsi, najbolj realen pa neodločen rezultat.
V knežje mesto prihaja Gorica. V prejšnjem krogu sta obe ekipi zmagali, Gorica je zelo neugoden gost, a mislim, da so zmagi bliže Celjani.

Dodaj komentar

*