Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Knapi na tretjem mestu

10. krog si bomo morda zapomnili po majhnem številu golov (le osem, od tega pet na eni tekmi), kar je gotovo zelo zaskrbljujoče. Seveda je vsaka točka dragocena, gledalci pa na tekme hodijo tudi zaradi golov in če jih bo malo, bo tudi gledalcev manj.
Domžalčani nadaljujejo s črno serijo. Tokrat so presenetljivo klonili doma proti Rudarju, ki sicer igra odlično, a je malokdo pričakoval takšen rezultat. Domžalčani očitno popuščajo in potrebno bo nekaj ukreniti. Nisem prepričan, da bi bila menjava Birjukova prava poteza, morda je treba počakati še par tekem.
Olimpija je v Celju iztržila remi, kar je glede na potek dogodkov (zastreljana enajstmetrovka za Celjane in izključitev Finka) uspeh, sploh pa glede na trenutno formo Zmajev, ki delujejo precej neprepričljivo.
Goričani so proti Mariboru v Novi Gorici začeli bolje, nato pa so vajeti v roke vzeli Mariborčani in tako je bilo do konca polčasa. V drugem delu so nato domači presenetljivo iz sumljive enajstmetrovke povedli, a so gostje do konca še zmogli toliko moči, da so preko Tavaresa izid uspeli izenačiti.
Koperčani še vedno ne najdejo prave forme in ritma, saj so se celo tekmo mučili z Muraši, ki jim je na koncu uspelo ohraniti svojo mrežo nedotaknjeno. Igre in rezultati Kanarčkov so zelo zaskrbljujoči.
Nafta je končno uspela zmagati, predvsem po zaslugi izjemne borbenosti do zadnjih trenutkov tekme, ki je bila na koncu z zmago nad Kranjčani tudi poplačana.

Dodaj komentar

*