Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Remi Maribora v Kopru

V 9. krogu se ni zgodilo nič pretresljivega. Maribor je odnesel točko iz Kopra, Olimpija pa je premagala Domžale.
Zmaji so sicer odločno, a malo prestrašeno (posledica Murske Sobote) krenili v tekmo in zasluženo uspeli povesti. Nato so v ofenzivo krenili Domžalčani, Olimpija se je pretirano branila in dobila izenačujoči gol. Olimpijci so se nato zbrali, zaigrali bolje in zopet uspeli povesti.
V drugem delu so se gostje na vse kriplje prizadevali izenačiti, Olimpijina obramba pa je bila strnjena in dobro organizirana, stalno pa je obstajala možnost protinapadov. Po enem od njih je Olimpija iz dosojene enajstmetrovke uspela zabiti zmagoviti gol. Predvsem je za Ljubljančane pomembno, da so po polomu v Prekmurju spet uspeli zaigrati dobro in zasluženo zmagati.
Maribor je gostoval v Kopru. Koprčanom letos ne cvetijo rože, a so zaigrali odlično, dvakrat vodili, na koncu pa sta se ekipi razšli z neodločenim rezultatom.
Mura pod vodstvom Šimundže igra kot prerojena. V Celju so bili boljši nasprotnik, več in bolj nevarno napadali ter na koncu zasluženo zmagali. Celjani se morajo nad svojo igro zamisliti ter formo precej izboljšati.
Presenetljiv je rezultat iz Nove Gorice, kjer sta se Gorica in Triglav razšla z neodločenim izidom. Domačini so bili premalo odločni, gostje pa premalo nevarni (za gol) zato je rezultat kar pravšnji.
Nafta je proti Rudarju ves čas jalovo napadala, gostje pa pretili iz protinapadov, zabili dva gola in iz Lendave odnesli vse tri točke.

Dodaj komentar

*