Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Zmaji v vulkan Fazanerije

Po reprezentančnem premoru (in neuspehu reprezentance) se spet nadaljuje prvoligaški ples. Na vrsti je 8. krog v katerem bo po moje najbolj zanimivo v Fazaneriji, kamor prihaja Olimpija.
Olimpija bo nastopila na krilih stožiškega zmagoslavja proti Mariboru, a to bo za domačine še dodatna motivacija, da Ljubljančanom dobro zagrenijo življenje. Tribune bodo spet polne in z njihovo pomočjo bi se lahko zgodilo presenečenje (zmaga Mure). Ljubljančani so sicer trenutno mnogo kvalitetnejši, a žoga je okrogla.
Še vedno vodilni Mariborčani gostijo Celjane. Vse govori v prid domačinom, seveda pa to velja le, če bo njihov pristop maksimalen. Celjani bodo skušali čim dražje prodati svojo kožo.
Domžalčani bodo od prve minute krenili proti vratom gostujoče Nafte in mislim, da je edino vprašanje, koliko golov bo v lendavski mreži. Lendavčani bodo svojo priložnost iskali v protinapadih, a domačini so vendarle izrazit favorit.
V Velenju se bosta udarila Rudar in Gorica in zelo zanimivo bo videti, če bodo Knapi po Koprčanih novi skalp Goričanov na gostovanjih.
V Kranj prihaja Koper. V prejšnjih sezonah (z Miranom Pavlinom v glavni vlogi) bi napovedal gladko zmago gostov, sedaj pa menim, da bi bila zanje uspeh že točka.

Dodaj komentar

*