Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Bo Koperčanom šok terapija pomagala?

V 6. krogu bo zelo zanimivo v Lendavi, kamor prihaja ranjeni Koper. Menjava trenerja v začetku ponavadi prinese rezultat, dolgoročno pa bo potrebno v igri Kanarčkov marsikaj postoriti (morda poseči tudi po kakšni igralski okrepitvi). Naftaši bodo seveda kopersko krizo želeli čim bolje izkoristiti in zabeležiti domačo zmago.
Rudar bo po stožiškem porazu tokrat igral doma proti Celjanom in seveda skušal popraviti vtis. Celjani so nekako v podobni formi kot Velenjčani, zato bodo odločale malenkosti.
Domžalčani računajo na novo zmago proti Goričanom, ki bodo tokrat zelo težko ponovili predstavo iz Kopra v preteklem tednu. Gotovo bodo zelo drago prodali svojo kožo, mislim pa, da bodo točke ostale doma.
Olimpija bo gostovala v Kranju, kjer bodo domačini gotovo dali vse od sebe, da Zmajem čimbolj zagrenijo življenje. Olimpija se v formi vzpenja, kvaliteta je na njeni strani, ji bo pa v gorenjski prestolnici zelo težko.
Maribor bo na krilih evropskega zmagoslavja pričakal Muro in poraja se le eno vprašanje: koliko golov bo v gostujoči mreži.

Dodaj komentar

*