Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon El Clasico – manija se nadaljuje

Včeraj zvečer smo bili priča novi seriji nadaljevanke El Clasico-manija, saj sta se oba giganta zopet udarila, tokrat v španskem superpokalu.
Očitno je bilo, da gre za uvodno srečanje nove sezone, saj Barcelona še ni v kakšni blesteči formi, a za neodločen izid sta tokrat zadostovali miniaturi Ville in Messija, ki sta bila sicer na igrišču precej nevidna.
Real se je zopet mučil, igral (pre)agresivno, morda nekoliko bolje na sredini kot prej, a še vedno je situacija bolj ali manj odvisna od tega, kaj bodo storili igralci Blaugrane. Močno se je v začetku poznala odsotnost Xavija ter tudi ostalih, ki so manjkali (Pique, Busquets, Puyol). Po vstopu Piqueja in zlasti Xavija, smo spet gledali staro zgodbo.
Po mojem je superpokal rezultatsko odločen. Težko namreč verjamem, da bi Real na Nou Campu lahko zmagal ali zabil tri gole (ob izenačenem rezultatu). Gotovo pa se bodo kresale iskre, spet bo potekala mala vojna na igrišču in izven njega (besedna in telesna), to pa takemu spektaklu daje dodaten čar. Gre pač za nogomet in ne balet.

Dodaj komentar

*