Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Najzanimivejše prvenstvo doslej?

Po 2. krogu prvenstva že lahko ugotovim, da bo tudi letošnja Prva liga izjemno zanimiva ter negotova do samega konca. V vsakem srečanju bo šlo na nož, do zadnjega sodnikovega žvižga.
V Kopru je bil domačin boljši v prvem, Ljubljančani pa v drugem polčasu tako, da je bila delitev točk najpravičnejša. So pa oboji tako ostali le pri eni točki v novem prvenstvu.
Domžale so zasluženo premagale Celjane, saj so bile boljše celo tekmo. Obrambna taktika gostov tokrat ni prinesla uspeha kot pred enim tednom v Ljubljani.
Rudar se je znesel nad Triglavom. Kranjšani so verjetno malo plavali v oblakih po tekmi z Wolfsburgom, v Velenju pa so se spet zbudili v realnosti.
Mura nadaljuje z uspehi. Tokrat nosijo domov točko iz Nove Gorice. Domači so bili večji del tekme boljši, a kaj, ko so bili pred nasprotnimi vrati skrajno neučinkoviti. Poleg vsega pa so gostje edini gol dosegli najverjetneje iz nedosojenega offsideja.
Maribor ima že šest točk. Igra Vijolic sicer ni nič posebnega, a nogomet se igra za gole in točke in to lekcijo so v mestu ob Dravi že obdelali. Nekaj podobnega bi se morali lotiti denimo v – Ljubljani.

Dodaj komentar

*