Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Olimpija na obali popravlja vtis

Drugi krog bo postregel z nekaj zanimivimi dvoboji, zlasti pa bo zanimivo jutri v Kopru, kamor prihaja ranjena Olimpija.
V Velenju bo Rudar skušal zabeležiti prvo zmago, Triglav pa bo na krilih zmagoslavja proti Wolfsburgu to na vsak način skušal preprečiti. Da pa taka zmaga (proti ekipi, ki je igrala praktično v najboljši postavi in se lani borila za vrh Bundeslige) določene podatke o kvaliteti naše lige, ki očitno sploh ni tako slaba.
Nafta gosti Maribor. Domačini bodo zato še posebej motivirani, tako da favoriziranim gostom sploh ne bo lahko. Mislim pa, da je točka ali zmaga Maribora najrealnejša.
Gorica bo svoj gnev nad sodniki (prejšnji teden v Ljudskem vrtu) znesla nad Muro, ki pa bo imela priložnost dokazati, da zmaga nad Koprom ni bila slučajna.
Hit prejšnjega kroga, Celjani, odhajajo v Domžale in bodo skušali presenetiti tudi njih, Domžalčani pa si najbrž ne želijo Olimpijine usode.
Olimpija se je z evropskim uspehom nekoliko pobrala od “celjskega šoka” tako da gre v Koper po uspeh. Domači pa so za Zmaje tako ali tako neugodni in tudi računajo na zmago. Videli bomo, kdo bo imel več znanja in sreče.

Dodaj komentar

*