Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Maribor in Olimpija uspešna, Koper in Domžale verjetno “out”

Odigrane so prve tekme 2. predkola Lige prvakov in Evropske lige, slovenske ekipe pa so nastopile dokaj uspešno. Pri tem mislim zlasti na Maribor in Olimpijo, nakoliko pa sta razočarala Domžale in Koper.
Maribor je sicer proti Dudelangu zabeležil zanesljivo zmago (pri čemer so se gostje pritoževali nad slabim sojenjem), ki bo najbrž zadostovala za preboj v naslednji krog. Tudi od Vijoličastih smo pričakovali nekoliko boljšo predstavo in izdatnejšo zmago, a je kar je.
Olimpija je zmagala z enakim izidom, je pa zlasti v drugem polčasu nekajkrat navdušila svoje privržence. ki so kar lepo napolnili stožiški stadion. V prvem delu je malo šepala organizacija domače igre, v drugem pa so zeleni to izboljšali in njihove napadalne akcije so bile takoj bolj nevarne. Velika sreča je, da ima Olimpija v svojih vrstah Dareta Vršiča, na žalost pa ga bo glede na njegovo znanje težko zadržala.
Kot sem že dejal, imata Domžale in Koper malo možnosti za napredovanje. Zlasti od Domžalčanov sem osebno pričakoval mnogo več.

Dodaj komentar

*