Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Je prvenstvo že odločeno?

Pred nami je 28. krog Prve lige. Zanimivo bo zlasti v Velenju, kjer se bosta udarila neposredna konkurenta za 4. mesto ter v Kranju, kjer bodo zlasti Domžalčani čakali na morebitni spodrsljaj vodilnega Maribora.
V Domžale prihaja Celje, ki mu ne cvetijo rožice, ampak se bori za predpredzadnje mesto. Glede na stanje stvari v tem trenutku, bi bila že točka Knezov velikansko presenečenje.
Primorje je z eno, če ne že kar z obema nogama v Drugi ligi tako da bo lahko igral povsem sproščeno proti Kopru, ki pa je v naletu za drugo mesto, torej bo bolj obremenjen z rezultatom kot domačini. Tako ali tako pa gre za tradicionalen primorski derbi in mesta na lestvici ne pomenijo kaj dosti.
Nafta v boju za obstanek bolj krvavo rabi točke kot gostujoči Goričani, zato imajo slednji morda celo večje možnosti za zmago.
V Velenju bo potekal boj za (trenutno) četrto mesto, pri čemer morajo domačini seveda premagati Zmaje, ki pa se s tem scenarijem najbrž ne bodo ravno strinjali. Oboji so kar v formi, odločala bodo nijanse.
V Kranj prihaja Maribor, ki lahko mirno odigra na točko, domačini pa bodo morali iti na zmago in tako več tvegati, to bi utegnilo odločilno vplivati na končni rezultat.

Dodaj komentar

*