Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Eden odločilnih krogov

Po domačem porazu Maribora z Nafto v 23. krogu, nas čaka izjemno zanimiv 24.krog, saj so druge Domžale nedvomno “zavohale kri” oz. začutile priložnost, da se vmešajo v boj za prvo mesto. Očitno pri Vijoličastih ni vse optimalno in v najkrajšem možnem času se morajo povrniti na nivo izpred nekaj mesecev, sicer jih bodo zasledovalci kmalu ujeli.
Mariborčani tako v Ljudskem vrtu gostijo Celjane. Normalno bi zapisal, da bo to še ena rutinska zmaga domačih, a tokrat temu ne bo tako. Za zmago se bodo varovanci Darka Milaniča morali zelo, zelo potruditi, v svojo igro vnesti mnogo več žara in odločnosti, sicer se jim ne piše nič dobrega.
Domžalčani odhajajo na gostovanje v Velenje, igrali bodo na zmago, saj želijo še zmanjšati zaostanek za Mariborčani. Velenjčani pa bodo igrali tako za sebe kot tudi za novega trenerja (pa malo tudi za Mariborčane).
Zelo zanimiva tekma bo v Stožicah, kamor prihaja Koper. Olimpija je v zagonu, Koper pa tudi računa na letošnjo visoko uvrstitev, tako da bo zelo zanimivo.
Nafta na krilih zmage v Mariboru pričakuje Triglav, ki pa ima tudi svojo računico, tako da je izid precej negotov.
V Novi Gorici nas čaka severnoprimorski derbi, v katerem ima domača Gorica več možnosti za zmago od gostujočega Primorja.

Dodaj komentar

*