Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Derbi nekoliko razočaral

Vse oči ljubiteljev nogometa v Sloveniji so bile v soboto zvečer uprte v Stožice, kjer sta merila moči Olimpija in Maribor. Škoda, da razen teh dveh klubov nimamo še kakšnega, ki bi pritegnil takšno pozornost javnosti in medijev, skratka, vzdušje je bilo na višini. Pomembnost tekme (beri: zlasti Maribor po porazu z Gorico ni smel izgubiti) pa je srečanju nekoliko odvzelo atraktivnost, saj sta moštvi pretežni del tekme igrali previdno in se izogibali napak. Olimpija je bila sicer bliže zmagi (po številu priložnosti), a igra se za gole in ne za umetniški vtis. Če pač Zmajem zabiti gol predstavlja prevelik problem, je (le) točka popolnoma realna.
Koper je v Velenje prišel po zmago, se tako tudi postavil na igrišču, kar mu je na koncu željeni rezultat tudi prineslo. Zelo zanimivo ga bo v soboto gledati v Stožicah.
V Lendavi je potekala precej čudna tekma. Lahko bi zmagala ena ali druga ekipa, Fortuna pa je bila na koncu bolj na strani Domžalčanov. Kakšne priložnosti so domačini zapravljali na koncu!
V Novi Gorici so bili Celjani boljši nasprotnik, tekma pa se je vseeno končala neodločeno.
Triglav je v nedeljo prepričljivo ugnal Primorje, ki se bo letos težko rešil najhujšega. Morda bo pa malo pomagala burja.

Dodaj komentar

*