Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Poslastica v Madridu!

Vse oči javnosti bodo tokrat uprte v Madrid in na štadion Santiago Bernabeuu, kjer bo v večernih urah odigran derbi lige prvakov, ter svetovnega nogometa med Real Madridom in AC Milanom.  Tokrat gre za derbi dveh najtrofejnejših evropskih klubov, ki sta skupaj v svoji zgodovini osvojila kar 16 evropskih lovorik, ter skupaj igrala kar v 23 finalih.

(foto: Getty)

Vsi upamo na poslastico iz lanskega leta, ko je slavil AC Milan, ki pa je imel veliko slabše moštvo kot lani. V taboru Milana pravijo da so pripravljeni, ter da če bodo igrali brez napake se lahko nadejajo ponovitve lanske zmage. Prav tako velja za Real Madrid, katerega strateg je postal kontroverzni portugalec Jose Murinho, katerega sloves je znan na igrišču,ter tudi izven njega. Zelo zanimivo bo na igrišču, kjer se veliko pričakuje od Milanovega napada Pato-Ibra-Ronaldinho, zelo motiviran pa bo ob povratku v Marid Brazilec Robinho. Pričakujemo torej poslastico z veliko golov, ter mojstrskih potez zveznikov svetovnega kova.

Omeniti pa velja tudi sodnika ki bo sodil na tej tekmi. To bo Portugalec Pedro Proenca, kateri je že 3-krat izključil kontroverznega trenerja Reala.


Dodaj komentar

*