Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Olimpija senzacionalno do treh točk

12. krog je odigran. Rezultati so bolj ali manj pričakovani, izstopa edino zmaga Zmajev v Lendavi, ki je gotovo veliko presenečenje.
Triglav in Koper sta v Kranju remizirala, a bi bil glede na prikazano rezultat lahko drugačen. Morda so bili domačini za odtenek boljši, a je točka gostov pod novim trenerjem (Gliha) popolnoma zaslužena.
Maribor nadaljuje zmagoviti pohod, Goričani so bili pač preslabi, da bi ga zaustavili. Če Vijoličaste sploh lahko še kdo ustavi, so to edino Domžale, kamor bo Mariborčane pot zanesla naslednjo soboto. Komaj čakam to tekmo.
Rudar in Celje sta odigrala pravi štajerski derbi, pravo dramo, domačini pa so zmagoviti gol zabili v zadnji minuti!
Prašnikar je slavil v pravem trenutku, saj se je njegov stolček malo začel majati.
Domžale so povozile Primorje, ki je le še senca nekdanje ekipe. Druga liga je pač pustila svoj davek. Primorci so komaj nekajkrat lahko prešli sredino, toliko boljša je bila domača ekipa. Po prvem doseženem golu je bilo tekme v bistvu konec. Bilo je le še vprašanje, koliko golov bo končalo v ajdovski mreži.
Olimpija je zmagala v Lendavi! Moram reči, da sem si še enkrat umil ušesa, saj nisem mogel verjeti. Treba pa je dati priznanje Kosiču, saj je končno Rujoviča posadil na klop (in ga poslal v ogenj v drugem delu), ravno tako Rakoviča, ki je celo zabil gol. Že na derbiju (z Mariborom) je bilo očitno, da ima popularni Raka moči le za en polčas.
Kakorkoli že, zmaji so pobasali točke in močno popravili svoj položaj v boju za obstanek. Morda pa tudi sredina lestvice ni nedosegljiva.

Dodaj komentar

*