Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Mura v slogu Olimpije

Odigran je bil 5. krog v drugi ligi. Na vrh se je povzpel Garmin Šenčur, ki je v Murski Soboti premagal trenutno največje razočaranje prvenstva – Muro. Le ta je trenutno prav na zadnjem mestu na lestvici in gre “uspešno” po poti prvoligaške Olimpije.
Dravinja je v Slovenskih konjicah presenetljivo visoko premagala enega favoritov Aluminij, kar kaže, da je liga zelo izenačena. Konjičani so presenetili že marsikoga (denimo Interblock), tako da je presenetljiv le rezultat, ne pa zmaga sama.
Interblock je zabeležil novo zmago, tokrat je padlo Krško in Ljubljančani jemljejo zalet za naskok na vrh. Delo Verdenika očitno počasi kaže sadove in mislim, da je njegova ekipa še vedno glavni favorit za Prvo ligo.
Največ golov je padlo v Šmartnem, kjer so domači zanesljivo in dokaj pričakovano premagali Dob.
Mora je zopet razočarala, je pa dejstvo, da je ekipa (podobno kot Olimpija) v precej slabem stanju in da je trenutno veliko le še njeno ime. Očitno bo treba delati drugače (morda več), da se bo forma toliko dvignila, da bo ekipa postala bolj konkurenčna. Denarja verjetno ni, obstaja pa dostojanstvo (nekoč) velikega kluba. Naj se vsi, ki trenutno delujejo v klubu malo zamislijo nad to ugotovitvijo.
V obračunu bivših prvoligašev (Drava proti Beli krajini), so bili uspešnejši gostje (Bela krajina) in tako nekoliko popravili dokaj bled vtis z začetka prvenstva.

Dodaj komentar

*