Iskalnik
Arhiv

PostHeaderIcon Ali lahko Nafta iztrži kaj več kot poraz?

Pred nami je 5. krog prvenstva, boji na zelenicah so vedno bolj zanimivi in videli bomo, kaj se bo zgodilo ta vikend.
Oči ljubiteljev nogometa bodo zlasti uprte v Ljudski vrt, kamor prihaja začasno vodeča Nafta. Maribor je v tem trenutku mnogo bojša ekipa, a to bo seveda treba pokazati na igrišču. Prepričan sem v novo zmago domačih in vsak drug izid bi bil senzacija. Tavares & Co. so pravi profesionalci in ne bodo dovolili presenečenja, bo dal pa Milanič verjetno priložnost nekaterim rezervistom.
Iskrilo se bo tudi na Areni petrol v Celju, kamor prihaja ranjena Olimpija. Celjani so po uspehu v Novi Gorici verjetno precej samozavestni, tako da se Zmajem ne piše nič dobrega. Stanje v zeleni ekipi ni najboljše, ni pa tudi kakšnih obetov za lepše čase v bližnji prihodnosti. Počasi bo treba razmišljati o zamenjavi trenerja in pripeljati nekoga, ki bi zeleno-belim dvignil formo in moralo. Selitev v Stožice sama po sebi tega zagotovo ne bo storila.
Spet se bosta udarila najmočnejša primorska ligaša, izid je precej negotov, zanimivo pa bo videti, kako bo Koper izgledal v post Pavlinovem in post Karičevem obdobju.
V Domžalah bo na sporedu gorenjski derbi. Oboji so prvenstvo kar dobro začeli, favorit pa so vseeno domači, ki so tudi sicer objektivno boljši. Triglav lahko mogoče kaj iztrži s fanatično borbenostjo.
Primorje “krvavo” rabi nove točke, Velenjčani pa se na to ne bodo kaj dosti ozirali, ampak tudi skušali osvojiti vse tri. Ajdovci igrajo bolje, kot to kažejo rezultati, Rudar pa bo tako ali tako na visokem taktičnem nivoju. Odločale bodo malenkosti.

Dodaj komentar

*